Seishin Sportegyesület

OSU!

Központi dojo: Art Of Body Gym
1203. Budapest, Lajtha László u. 2.

[email cím védelem]

Seishin SE

WBKSeishin Dojo

RÓLUNK

A seishin jelentése szív, lélek, belső erő, energia, lelki kitartás. Az alapító mester jelmondata: "OSU NO SEISHIN!" - "SOHA NE ADD FEL!". Egyesületünk az World Kyokushin Budokai és egyben a Magyar WKB tagja (Seishin Branch). A Dojo 2008. szeptember elején nyitotta meg kapuit Horpácsik György 5. Dan mester vezetésével.

 

 

A Kyokushin karate techinkák elsajátítása és a BUDO szellemiség átadása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a versenyzésre is. Az eltel évek alatt számos nemzetközi és hazai versenyen indultunk, melyeken szép sikereket értünk el - dobogós helyek, különdíjak sokasága, több esetben pedig elhoztuk a Legeredményesebb Dojo díjat is - ezzel is öregbítve egyesületünk hírnevét.

FRISSÍTÉSEK

 

WKB

World Kyokushin Budokai

WKB Hungarian Karate Organization

World Kyokushin Budokai
Hungarian Karate Organization

 

CSATLAKOZZ!

A WKB Seishin Sportegyesület már három helyszínen tartja edzéseit. Dojonkban magas szinten folyik a Kyokushin karate és K-1 oktatás, valamint saját testsúlyos-, funkcionális- és cross tréningek. A tagfelvétel folyamatos kezdő és haladó karatékák részére.

Edzések helyszínei:

  • Art Of Body Gym Budapest, XX. ker. Lajtha László u. 2. Központi Dojo - haladó gyerek karate, valamint kezdő és haladó felnőtt Karate és K-1 rendszerű tréningek
  • Alma Mozgásközpont Budapest, XVII. ker. Hősök tere 18. - Kyokushin Karate és funkcionális edzések, gyerek, felnőtt kezdő és haladó érdeklődők számára
  • Kandó téri Általános Iskola Budapest, XVIII. ker. Kandó tér 1. - kezdő gyerek Kyokushin Karate oktatás már 5 éves kortól


Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Gyere le, állj be egy edzésre, próbáld ki magad, nézd meg az állóképességedet, mérd fel a tűrőképességed határait...!
Tartozz egy folyamatosan fejlődő, kemény és harcos remek csapathoz, hogy segíthessük a TE fejlődésedet és általad még erősebbek, sikeresebbek legyünk!

 

 

PARTNEREINK