← [ vissza ]

Kérem a mellékelt adatlapot - SESE_adatlap_V_tabor.docx - kitöltve, a megjelölt határidőig - 2016. július 20. - visszaküldeni a kallaiildiko2@gmail.com email címre!

A Seishin Sportegyesület V. Nyári Edzőtáborának kiírása

OSU! Tisztelt Tagok!A tábor szervezője:
 • SEISHIN Non-Profit Közhasznú Sportegyesület
Felelős vezetője, elérhetősége:A program pontos helye edzések tekintetében:
2364 Ócsa, Alsópakony u. 7/h. HM Katonai Bázis Zrínyi Zászlóalj (GPS koordináták: 47 19.5315, 19 18.1145) - az útirány leíráshoz illetve a térképhez katt ide!!!

A program tervezett időpontja:
 • 2016. július 25-én 12:00 órától július 31-én 12:00 óráig (hétfő - vasárnap)
 • A szálláshelyre való beérkezés 2016. július 25-én 14:00 óráig!
Szállás biztosítása:
 • A HM Katonai Bázis Zrínyi Zászlóalj szálláshelyein, kulturált és kényelmes körülmények között.
A sportfoglalkozások helyszínei:
 • Szabadtéri edzések, terepedzés, erdei edzés, rossz időben a gyerekek sátor alatt vagy hangárban edzhetnek!
Részvétel költségei:
 • Szállással, étkezéssel, napi háromszori edzéssel plusz egy tábor pólóval együtt:
  • Gyerekeknek: 23.000,-Ft/fő
  • Felnőtteknek: 25.000,-Ft/fő
 • Napi részvételi díj esetén 6.000 Ft/fő, étkezés nélkül 3.500,-Ft/fő, külön pólórendelés esetén a költsége 2.500,-Ft/ db.
 • Családi kedvezményre személyenként 2.000,-Ft/főre van lehetőség!
Programok:

25-én, hétfőn: 14:00 óráig beérkezés a központi szálláshelyre (Ócsa, Katonai Bázis, Zrínyi Zászlóalj), 12:00 - 14:00 óraközötti folyamatos létszám egyeztetés és regisztráció a klubvezetők által előzetesen leadott jelentkezések alapján. A regisztrációt követően tábor megnyitása, a jelenlévő és edzéseket vezető oktatók bemutatása, pontos program és házirend ismertetés.
Első tréning: 15:00 - 16:30 óra közötti összevont edzés az alakuló téren és az erőd területen. 19:00 órától vacsora a kijelölt helyen, továbbá este fakultatív időtöltés, ismerkedés, beszélgetés, társasjátékozás, egyéb elfoglaltság takarodóig - 22:00 óráig.

Naponta 3 edzés kerül lebonyolításra különféle instruktorok segítségével, elsősorban a meghívott klubok Vezetőinek résztvételével.

Első edzés: 7:00 - 8:00 óra között osztott csoportokban.
Második edzés: 10:30-12:00 óra között osztott csoportokban.
Harmadik edzés: 15:30 órától 17:30 óráig összevont, illetve osztott csoportokban a meghívott instruktoroktól függően.
Nem kizárt, hogy éjszakai tréninget is elrendel a tábor vezetése!

Több meghívott Harcművész látogatja meg rendezvényünket! Részletek folyamatosan.

A reggeli saját "erőből" lesz megoldva, az ebédet és a vacsorát a közeli étteremből fogjuk igényelni, de lesz bográcsozás, szalonna sütés és pizzázás is.

Reggeli 8:00 órától, ebéd 12:00 órától, vacsora 19:00 órától. Takarodó minden este 22:00 órakor.

A zárónap estélyén, július 30-án vacsora, majd utána Sayonara Party lesz kifulladásig - ameddig az erőnlétünk bírja! Tábor elhagyása július 31-én (vasárnap) 12:00 óráig.

A további tematikát a táborban ismertetem rugalmasan az előző táborokhoz hasonlóan.
Az étkezés mellett természetesen ásvány víz, tea lesz a tábor lakói számára, de üdítőitalokat hozz magaddal igényed szerint. Hozhatsz magaddal társasjátékot, focilabdát, tollas ütőt labdával, ártengot, egyébb játékot, Karate Do Gi-t - ha van legalább kettőt -, tréningruhát, egyéb ruházatot az esetleges hűvösebb idő figyelembevételével, valamint tisztálkodási felszerelést, további ágynemű huzatot, vagy esetleg hálózsákot.


Klubvezetők!
A kiírt program megvalósítása érdekében kérlek, hogy az általad vezetett klub résztvevőinek pontos listáját (név és életkor szerint), valamint 10.000 Ft részvételi előleget 2016. július 20-án 24.00 óráig juttasd el hozzám. Az előleget Klub esetén létszám megjelölésével, egyéni utalás esetén név feltüntetésével "tábor díj" közlemény feltüntetésével az alábbi számla számra is utalhatod:
 • Számlatulajdonos: Seishin Sportegyesület OTP Bank: 11720049-20000868
Klubonkénti regisztráció és a pólók méreteinek megadása a megadott határidőn belül (07.10-ig) az alábbi email címen: kyokushin@seishindojo.hu

ELSŐDLEGES LÉTSZÁMOT KÉRNÉK MIHAMARABB A KLUBVEZETŐKTŐL, tekintettel arra, hogy a tábor létszám befogadása véges!


Még egy lényeges dolog!
Mivel katonai objektum területén leszünk ezért a beléptetés nagyon szigorú! Kérlek, hogy a gépkocsid, motorkerékpárod forgalmirendszámát, típusát és színét, valamint a gépkocsi/motor utasai nevét, személyi igazolvány számát - az itt elérhető adatlap kitöltésével - küldd el légy szíves a kallaiildiko2@gmail.com email címre!


Köszönöm!


OSU!


Tisztelettel és Sportbaráti Üdvözlettel:

Shihan Horpácsik György 5. Dan
Elnök
SEISHIN NON-PROFIT KÖZHASZNÚ
SPORTEGYESÜLET
1237 Budapest, Őrgébics u. 2.
+36-20-322-52-43
www.seishindojo.hu


A helyszín a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj Kiképzőbázis, 2364 Ócsa, Alsópakony u. 7/h, mely objektum megközelíthető Budapest Nagykőrösi úton kifelé a városból - Fővárosi autó piac, Nagybani Zöldség piac, Pest Szentimre központon keresztül Gyál, Gyál központon keresztül a Kőrösi úton át a Nullás autó úton áthaladva, felsőpakonyi elágazást elhagyva Ócsa felé! A nagy útkereszteződésnél balra, Gyál felé kell elfordulni majd közvetlen, ismét balra a katonai objektum felé.
Könnyen észrevehető, mert a bejáratnál akadálypálya található. Igyekszünk kitáblázni, de mellékelve van a térkép.

Sajnos a google térkép valamely oknál fogva kerülővel rajzolta meg az útvonalat, de a kiírás szerint odatalálsz!