← [ vissza ]

HEGYEM_meghivo_2015.pdf

V. HEGYEM SZERETET TÁBOR
2015. augusztus 17-19.
Salgóbánya, Medves Ifjúsági Tábor és Hangulatszálló

M E G H Í V Ó


Kedves Barátunk, Tisztelt Mester!

Ha nyár, akkor HEGYEM SZERETET TÁBOR a budo, az egészséges életmód, az önzetlen segítségnyújtás és az összetartozás jegyében. Ebben az évben már ötödik alkalommal rendezzük meg saját harcművészeti táborunkat, amely négy napon keresztül kínál testi-lelkifelfrissülést és élménygazdag kikapcsolódást a hátrányos helyzetű gyermekeinknek.

Ezennel tisztelettel és szerettel meghívunk:
vegyél részt Te is a táborban, és oszd meg tudásodat,
a harcművészetekről, a világról vallott gondolataidat
a HEGYEM közösségével!

Nemcsak a sportról szól!
Arra törekszünk, hogy a gyerekek értsék és megértsék a szeretet, az egymás iránti tisztelet, a becsületes küzdelem, a hétköznapokban is fontos erények elsajátításának fontosságát, de a gazdag programválasztékban a pihenésre, a szórakozásra, az önfeledt és tartalmas szabadidőeltöltésre is számos lehetőséget biztosítunk.

Nekünk fontos, hogy Te is segíts ebben!
Szeretettel várunk; kérjük, járulj hozzá ahhoz, hogy gyermekeink olyan tudással és élményekkel térjenek haza, amelyek sokat segíthetnek Mozgalmunk hitvallásának népszerűsítésében és a lassan gördülő hétköznapok nehézségeinek legyőzésében.

Újdonsággal is szolgálunk!
Ebben az évben már olyan gyerekeket és felnőtteket is várunk magunkközé, akik nem tartoznak a Mozgalom patronáltjainak körébe. Akik szeretnék megismerni a HEGYEM tanítási mechanizmusait; akik gyarapítani akarják harcművészeit tudásukat; akik hisznek abban, hogy csak együtt és egymással tudjuk elősegíteni a nélkülöző gyermekek társadalmi integrációját. Legyél velünk mesterként, támogatóként, önkéntesként, barátként!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
A tábor részleteiről kérünk, tájékozódj a www.hegyem.hu internetes oldalon, vagy a Facebookon. Praktikus okok miatt kérjük, jelentkezési szándékodat minél előbb jelezd főmunkatársunknál, aki egyéb kérdésekben is készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére: Boros Mónika hegyem@gmail.com Tel.: +36-30-530-3095

HEGYEM SPORTEGYESÜLET
Cím: 1025, Budapest, Törökvész út 87-91. Telefon/Fax: +36 1 326 82 70
E-mail: info@hegyem.hu, hegyem@gmail.com Web: www.hegyem.huwww.facebook.com

2015. július 13.

A HEGYEM Csapata